Ambitieuze Aytekin wil Fortuna verder helpen: Er liggen enorm veel mogelijkheden

Ambitieuze Aytekin wil Fortuna verder helpen: "Er liggen enorm veel mogelijkheden"

21-09-2022 09:24 Laatste update: 09:56
89

Isitian Gün heeft het stokje overgedragen aan de nieuwe eigenaar van Fortuna Sittard: Atilla Aytekin. De 52-jarige Aytekin heeft grootse plannen met de Limburgers en steekt deze niet onder stoelen of banken.

Aytekin is mede-oprichter van de Nederlandse holdingmaatschappij Principion Holding, dat grootaandeelhouder word van de Limburgers, mits de KNVB het goedkeurt. De club staat een aantal grote veranderingen te wachten.

"Wij geloven enorm in het meerjarenplan dat we hebben opgesteld, er liggen enorm veel mogelijkheden. Fortuna is een mooie club met potentie. We willen doorgroeien naar de begroting van een subtopper in Nederland. En we willen een hypermodern trainingscomplex bouwen. Alles moet erop gericht zijn om het maximale uit deze mooie club te halen, op alle facetten."

Eerder deze week kwam ook naar buiten dat Fortuna plannen heeft om met Wesley Sneijder in zee te gaan. De voormalig topvoetballer moet volgens Voetbal International 'één van de kopstukken worden in een nieuw meerjarenplan.' Afgelopen zaterdag zat Sneijder op de tribune tijdens Fortuna - Excelsior (1-0) en na afloop sprak hij met zowel Burak Yilmaz als Atilla Aytekin.