'Auto Ihattaren in vlammen opgegaan, politie houdt rekening met brandstichting'

'Auto Ihattaren in vlammen opgegaan, politie houdt rekening met brandstichting'

27-09-2022 09:47
447

De auto van Mohamed Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen opgegaan, meldt De Telegraaf op basis van politiebronnen. Dat is opmerkelijk, aangezien vorige week de auto van de broer van de Ajacied al in de brand vloog.

Een woordvoerder van de politie laat aan de ochtendkrant weten dat er rekening wordt gehouden met brandstichting. Agenten troffen rond 03.00 uur een in vlammen opgaande Porsche Panamera aan op de Bernadottelaan in Utrecht. De politie Utrecht stelt dinsdag buurtonderzoek te doen en camerabeelden in de wijk Kanaleneiland te bekijken. Ook zoekt de politie nog naar de oorzaak van de in brand gevlogen BMW 3 serie van Yassir Ihattaren, de broer van de Ajax-speler.

Ihattaren zou te maken hebben met bedreigingen vanuit het criminele milieu, werd afgelopen zomer bekend. De auto van Ihattaren is naar verluidt zelfs gespot bij de bunker waar het Marengoproces plaatsvindt. De dreiging zou zijn ontstaat nadat Ihattaren een relatie kreeg met TikTok-ster Yasmine, met wie hij afgelopen weekend het huwelijksbootje is ingestapt.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie