Bayern laat begeerd talent links liggen: 'Wij hebben Gravenberch al'

Bayern laat begeerd talent links liggen: 'Wij hebben Gravenberch al'

05-10-2022 10:38 Laatste update: 10:51
23

In tegenstelling tot veel clubs in de mondiale top, heeft Bayern München Jude Bellingham niet in het vizier. CEO Olivier Kahn benadrukt dat Der Rekordmeister genoeg goede middenvelders, waaronder Ryan Gravenberch, in de gelederen heeft.

Borussia Dortmund-middenvelder Bellingham staat er met name in de Premier League goed op. Een transfer naar Bayern ligt volgens Kahn niet in de lijn der verwachting. "We denken er überhaupt niet over. Natuurlijk is Bellingham een fenomenale speler. Maar wij hebben Kimmich, Goretzka, Gravenberch en Sabitzer", zegt hij in gesprek met BILD.

Wedden

Meer odds

Gravenberch stond dinsdagavond tegen Viktoria Plzen (5-0) voor het eerst negentig minuten binnen de lijnen sinds zijn transfer naar Beieren. De oud-Ajacied stond naast Leon Goretzka opgesteld als verdedigende middenvelder. "Ik kan zeggen dat we goed bezet zijn op die positie", maakt Kahn duidelijk. 

Bayern gaat met negen punten uit drie duels aan kop in de Champions League-groep met Internazionale, FC Barcelona en Pilsen. Der Rekordmeisteincasseerde dit Europese seizoen nog geen enkele tegentreffer.