Driessen kent reden achter Tadic-rol onder Schreuder: 'Dan ga je afvragen...'

Driessen kent reden achter Tadic-rol onder Schreuder: 'Dan ga je afvragen...'

7 oktober - 16:45 Laatste update: 16:48
68

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, denkt te weten waarom Dusan Tadic altijd binnen de lijnen staat bij Ajax. Ondanks de nodige kritiek van de buitenwacht, houdt Alfred Schreuder vast aan zijn Servische aanvoerder.

Ajax wist de laatste vier wedstrijden niet te winnen. Na het debacle tegen SSC Napoli (1-6) viel het woord 'crisis' voor het eerst in Amsterdam. Zaterdag kan Ajax de rug rechten tegen FC Volendam. "Als Ajax van Volendam verliest, gaat er echt wat gebeuren", verzekert Driessen in een video-item van de ochtendkrant. "Het is net te kort dag om koppen te laten rollen, omdat ze woensdag tegen Napoli moeten."

Tadic pakte afgelopen week rood tegen Napoli en is in de return dus niet van de partij. "Schreuder laat hem echt tot de eeuwigheid staan", foetert Driessen, die claimt te weten waarom de Serviër steevast in de basis staat. "Hij en Schreuder hebben dezelfde zaakwaarnemer, Milos Malenovic. Dan ga je afvragen: is daar nog wel een bepaalde onafhankelijkheid richting Tadic? Hij (Schreuder, red.) moet zich afvragen of hij niet iets moet veranderen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie