Van Nistelrooij kan weer rekenen op PSV-trio: 'Ze maken elkaar beter'

Van Nistelrooij kan weer rekenen op PSV-trio: 'Ze maken elkaar beter'

17-10-2022 08:42
34

Ruud van Nistelrooij kan tegen Arsenal rekenen op Noni Madueke. Ook Luuk de Jong en Mauro Júnior zijn mogelijk van de partij. Dat zei de PSV-trainer op de persconferentie na afloop van het met 6-1 gewonnen duel tegen FC Utrecht.

Madueke liep in juli een enkelblessure op en is sneller hersteld dan verwacht. "De wedstrijd tegen FC Utrecht kwam nog net te vroeg. Donderdag verwacht ik hem er wel bij", zegt de trainer, die mogelijk ook kan rekenen op De Jong en Mauro. "Het zou kunnen dat zij er dan ook bij zitten. Ze gaan eerst minuten maken en vanaf dan kunnen ze de concurrentie in het team echt omhoog gaan brengen", schetst van Nistelrooij zijn plan.

Wedden

Meer odds

"Met concurrentie drijf je elkaar tot het uiterste. De spelers weten dat er om de drie dagen wedstrijden. Je maakt elkaar beter en je ziet nu al wel dat het niveau aan het stijgen is."

PSV speelt donderdag in het Emirates Stadium tegen Arsenal voor de Europa League. De wedstrijd zou aanvankelijk op 15 september worden gespeeld, maar werd uitgesteld vanwege het overlijden van koningin Elizabeth.