Nainggolan: 'Vind het erg wat ik heb gedaan, ook al is de straf wat zwaar'

Nainggolan: 'Vind het erg wat ik heb gedaan, ook al is de straf wat zwaar'

18-10-2022 08:34
25

Radja Nainggolan legt zich neer bij zijn verbanning bij Royal Antwerp FC. De 34-jarige middenvelder toont berouw, maar vindt zijn straf wel wat zwaar.

Nainggolan werd afgelopen week eerst gearresteerd voor rijden zonder geldig rijbewijs, waarna hij zondag een e-sigaret rookte in aanloop naar de wedstrijd tegen Standard Luik. Dat terwijl roken in stadions verboden is. De club van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel was er wel even klaar mee en zette de dertigvoudig Rode Duivel voor onbepaalde tijd uit de selectie.

Op Instagram reageert enfant terrible Nainggolan op de ophef. 'Ik wil hier even zeggen dat ik het ook erg vind voor wat ik heb gedaan. Ik verklaar dit zelf ook volledig fout, maar had er op die moment gewoon niet bij stilgestaan', aldus de oud-speler van AS Roma en Internazionale. 'De club heeft een beslissing genomen die ik enkel kan accepteren, ook al vind ik het misschien zelf wat te zwaar. Ik ga op één of andere manier toch proberen om mijn steentje bij te blijven dragen.'