PSV boekt ruime oefenzege op Poolse koploper: Mauro helemaal terug

PSV boekt ruime oefenzege op Poolse koploper: Mauro helemaal terug

10-12-2022 14:44
28

PSV heeft zaterdag in een besloten oefenwedstrijd gewonnen van de Poolse club Rakow Czestochowa. In een doelpuntrijk duel trok de ploeg van coach Ruud van Nistelrooij met 4-2 aan het langste eind.

PSV kwam tegen de Poolse koploper op achterstand, maar boog dat al snel om op De Herdgang. Simon Colyn, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Sávio maakten de doelpunten, meldt het Eindhovens Dagblad. De zeventienjarige Tim van den Heuvel stond in de basis en maakte zijn officieuze debuut. Ook Mauro Júnior verscheen aan de aftrap. De Braziliaan lijkt volledig afgerekend te hebben met zijn blessureleed.

Bij PSV ontbraken nog de nodige vaste waarden. WK-gangers Érick Gutiérrez, Cody Gakpo, Luuk de Jong en Xavi Simons waren er nog niet bij. De Mexicaanse middenvelder meldt zich eind volgende week weer in Eindhoven. De Oranje-internationals krijgen nog iets langer vrij, nadat ze vrijdag in de kwartfinale van het WK verloren van Argentinië.

PSV vertrekt woensdag voor een trainingskamp naar Marbella. Daar oefent de ploeg van Van Nistelrooij onder meer tegen Sassuolo.