FC Utrecht verrast door sponsorgeruchten rond Feyenoord: 'Totaal geen signaal'

FC Utrecht verrast door sponsorgeruchten rond Feyenoord: 'Totaal geen signaal'

16-12-2022 11:15 Laatste update: 11:49
89

FC Utrecht weet niets van een mogelijke sponsordeal tussen Feyenoord en T-Mobile. Het telecombedrijf is nu al de hoofdsponsor van de Domstedelingen, maar die sponsorovereenkomst loopt na dit seizoen af.

Donderdagavond kwam naar buiten dat T-Mobile vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord lijkt te worden. Nu prijkt de naam van het bedrijf nog op het shirt van Utrecht, maar een switch lijkt dus aanstaande. Zeker doordat het contract van Utrecht en T-Mobile afloopt. Toch weet men bij FC Utrecht niets van een aanstaande deal tussen Feyenoord en T-Mobile.

Wedden

Meer odds

"We hebben totaal geen signaal", vertelt algemeen directeur Thijs van Es daarover in gesprek met Voetbal International. "Ons contract loopt af maar we hebben heel goed contact. Het is een heel waardevolle partner."

Momenteel prijkt Europarcs nog op het shirt van Feyenoord, dat daarvoor zo'n 5,5 miljoen euro ontvangt. Volgens 1908 zouden de Rotterdammers er met T-Mobile enkele miljoenen op vooruit gaan. De onderhandelingen zouden volgens het medium in een vergevorderd stadium zijn. Toch deed onder meer sportmarketeer Chris Woerts het al af als een 'broodjeaapverhaal'.