'Grote boost voor Real Madrid: toptalent Bellingham geeft zijn jawoord'

'Grote boost voor Real Madrid: toptalent Bellingham geeft zijn jawoord'

22-12-2022 08:35
35

Groot en belangrijk nieuws uit Spanje: Real Madrid heeft in de strijd om Jude Bellingham behoorlijk wat aan terrein gewonnen. Het ligt volgens MARCA en AS op pole position om de Engelse middenvelder op te halen bij Borussia Dortmund. Bellingham zelf zou het ook wel zien zitten.

'Bellingham kiest Real Madrid', schrijft AS. En volgens MARCA ligt Real Madrid 'op pole' voor Bellingham, de speler zou 'alles en iedereen' hebben overtuigd bij de club. 'Er is geen twijfel meer.'

Wedden

Meer odds

Real Madrid gaat er volgens beide kranten alles aan doen om Bellingham in de zomer van 2023 op te halen. De kosten worden geschat op ruim honderd miljoen euro. Met de 'ja' van Bellingham hoopt Real Madrid een oorlog met clubs als Manchester United, Manchester City en Liverpool te voorkomen. Een 'bidding war' is wel het laatste wat de Spaanse club wil, omdat het waarschijnlijk dan af zou moeten haken, aldus AS. 

Real Madrid wil dat oudgediende Luka Modric Bellingham bij de hand neemt in Spanje, waarna hij in 2024 helemaal alleen op eigen benen kan staan in Madrid. De club schijnt ook nog vol in te zetten op de komst van Erling Haaland, maar de Noorse spits moet pas in 2024 de overstap maken.