'Mogelijke overname zit Ten Hag dwars: United kon niet bieden op Gakpo'

'Mogelijke overname zit Ten Hag dwars: United kon niet bieden op Gakpo'

27-12-2022 07:20
52

Voor Manchester United zijn de druiven zuur nu Premier League-rivaal Liverpool aan de haal gaat met Cody Gakpo. Volgens The Daily Mail brachten The Mancunians uiteindelijk geen bod uit op de aanvaller van PSV.

United had nog altijd interesse in de Oranje-international, maar is enigszins aan handen en voeten gebonden. Dat heeft alles te maken met de mogelijke verkoop van de club. De Glazer-familie heeft Manchester United te koop gezet. In afwachting van een overname zullen The Mancunians zich alleen richten op huurdeals in januari, stelt de boulevardkrant.

Wedden

Meer odds

The Daily Mail spreekt van een harde klap voor manager Erik ten Hag, die hoge verwachtingen had voor de komende transferperiode. Met name een vervanger van Cristiano Ronaldo prijkt hoog op het wensenlijstje van de ex-trainer van Ajax. Naast Gakpo werden al diverse spelers aan Manchester United gelinkt, waaronder João Félix van Atlético Madrid.

Eerder speculeerde de BBC over een soortgelijke beperking op Old Trafford, in berichtgeving over de interesse van United in Frenkie de Jong. Ook Sky Sports schreef al dat er een gerede kans is dat The Mancunians hun kruit droog houden komende maand.