Blessure Timber biedt perspectief: 'Als ik erin kom, moet ik er staan'

Blessure Timber biedt perspectief: 'Als ik erin kom, moet ik er staan'

28-12-2022 18:09 Laatste update: 18:10
19

Mats Wieffer krijgt steeds meer kansen bij Feyenoord en hoopt erop dat hij in de tweede seizoenshelft definitief kan doorbreken. Wieffer is positief gestemd, maar ziet ook verbeterpunten. 

Tegenover ESPN blikt Wieffer terug op de eerste seizoenshelft. "Als je van een andere club komt en je mist de hele voorbereiding, dan wordt het lastiger. Langzamerhand ging ik steeds meer spelen. Nu heb ik de hele voorbereiding meegedaan. Soms heb ik nog wel een beetje last van mijn enkel, maar ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet."

Wedden

Meer odds

Het doel is duidelijk. Zichzelf bewijzen in het eerste elftal van Feyenoord. "Dat is mijn doel uiteindelijk. Als ik er in kom moet ik er gewoon staan." Wieffer is blij met zijn progressie, maar is zich ervan bewust dat er nog veel verbeterpunten zijn. "Vooral het scannen om me heen, daar heb ik nog soms wel moeite mee. Achterin moet ik meer duelkracht krijgen, en dus duels winnen."

"Ik word fysiek steeds steker, dus dat helpt ook wel mee." Feyenoord won woensdag de benefietwedstrijd tegen FC Emmen. Het werd 5-0.