'Villarreal wijst eerste Ajax-voorstel af, Amsterdammers moeten veel meer bieden'

'Villarreal wijst eerste Ajax-voorstel af, Amsterdammers moeten veel meer bieden'

02-01-2023 17:58 Laatste update: 04-01-2023 21:15
205

Ajax heeft een eerste bod uitgebracht op Gerónimo Rulli, maar dat is direct afgewezen door Villarreal. Dat meldt het Spaanse Relevo. Ajax geeft niet op en wil een tweede bod uitbrengen, terwijl Villarreal een veel hogere aanbieding uit Amsterdam wil zien.

Het is al even bekend dat Ajax interesse heeft in Rulli. De Amsterdammers zoeken naar een nieuwe keeper en de Argentijnse wereldkampioen staat hoog op de lijst. Ajax heeft nu zelfs een bod neergelegd in Spanje, al is de hoogte daarvan niet bekend. Villarreal wilde graag luisteren naar de Nederlandse kampioen, maar wees de eerste aanbieding direct af.

Toch gaan de onderhandelingen verder, want Ajax wil niet opgeven. Relovo verwacht dat de club nog een poging gaat wagen. Bij Villarreal willen ze een veel hoger bod uit de Nederlandse hoofdstad zien, voor men na gaat denken over een transfer. Rulli staat zelf niet onwelwillend tegenover een move naar Ajax. De goalie gaat zich echter niet met de transfer bemoeien, zolang de clubs in onderhandeling zijn.

De dertigjarige Rulli is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij Villarreal. De Spaanse club nam hem in 2020 over van Real Sociedad voor vijf miljoen euro. De international stond onder de lat in het magische Champions League-seizoen van Villarreal, dat strandde in de halve finale. Hij zat ook op de bank bij Argentinië toen het wereldkampioen werd.