Kogel door de kerk: AZ-trainer Jansen tekent nieuwe verbintenis in Alkmaar

Kogel door de kerk: AZ-trainer Jansen tekent nieuwe verbintenis in Alkmaar

03-01-2023 17:29 Laatste update: 17:36
87

Pascal Jansen heeft zijn contract bij AZ officieel kunnen verlengen. De club is tevreden over de oefenmeester en is daardoor mondeling akkoord met een contractverlenging tot 2025.

Dat maakte AZ vandaag bekend op de nieuwjaarsborrel. Sinds december 2020 is Jansen hoofdtrainer in Alkmaar. Toen nam hij het over van Arne Slot, die voor de zomer bij Feyenoord tekende en daarom niet meer welkom was bij AZ. In totaal stond hij in 105 officiële wedstrijd aan het roer. Onder zijn hoede staat AZ nu derde in de Eredivisie.

Jansen had nog een verbintenis tot de aankomende zomer. Er zijn officieel nog geen handtekeningen gezet, maar AZ meldt wel via de officiële kanalen dat beide partijen mondeling akkoord zijn met elkaar. Of er deze zomer nog spelers naar Alkmaar worden gehaald is nog onbekend. Daar werd op de nieuwjaarsborrel nog niets over gezegd.

Ook Jansen zelf is erg verguld met de vernieuwde verbintenis. "We waren er vrij snel uit. Ik voel me hier zeer gewaardeerd en ik heb een prachtige spelersgroep. Wat wil een trainer nog meer?"