'Chelsea geeft gas en overweegt bod op PSV-aanvaller Madueke'

'Chelsea geeft gas en overweegt bod op PSV-aanvaller Madueke'

09-01-2023 19:51 Laatste update: 20:32
188

Chelsea overweegt een bod te doen op PSV'er Noni Madueke. Dat meldt de Britse kwaliteitskrant The Times. De club heeft zich nog niet gemeld in Eindhoven.

Chelsea ligt onder vuur omdat het steeds verder afzakt op de ranglijst. De clubleiding wil manager Graham Potter steunen met extra aanvallende impulsen, waarbij Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach een belangrijk doelwit is. Zijn contract loopt deze zomer af, maar Chelsea zou hem nu al willen halen.

Datzelfde geldt voor Madueke. Volgens The Times 'overweegt' Chelsea een bod te doen op de aanvaller van PSV. Onduidelijk is hoe het nu verder gaat. Madueke stond vorig jaar winter ook al in de serieuze belangstelling van topclubs uit de Premier League, maar bleef bij PSV. En de afgelopen maanden kon hij gezien zijn blessure geen transfer maken. Het contract van Madueke bij PSV loopt nog door tot de zomer van 2025.

Mocht Chelsea zich daadwerkelijk bij PSV melden, dan lijkt de kans niet heel groot dat het bereid is mee te werken. Het verkocht Cody Gakpo al aan Liverpool en dat was eigenlijk al tegen de zin van PSV in.