Perez concludeert na Weghorst-interesse: 'Respect voor Ten Hag toegenomen'

Perez concludeert na Weghorst-interesse: 'Respect voor Ten Hag toegenomen'

09-01-2023 23:16
22

Erik ten Hag heeft de achterban van Manchester United voor zich gewonnen, stelt Kenneth Perez. Afgelopen zomer klonk er kritiek op de Nederlandse manager wegens het transferbeleid. Dat is in januari naar de achtergrond verdwenen.

"Het respect voor Ten Hag is toegenomen", concludeert Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "In de zomer wilde hij Marko Arnautovic, toen waren er protesten vanuit de supporters, die gingen echt de straat op. Dat heb ik nog niet gezien rondom de mogelijke transfer van Wout Weghorst. Dat betekent dat fans denken: Nou, Ten Hag zal wel weten wat die doet. Als hij denkt dat we Wout Weghorst nodig hebben, zal dat wel zo zijn."

Wedden

Meer odds

Perez vindt Weghorst in dezelfde categorie spitsen vallen als Arnautovic. "Of het gekkigheid is dat Weghorst mogelijk naar United gaat? Het is wel gek dat iemand die door Burnley - waar hij twee goals heeft gemaakt - uitgeleend wordt aan Besiktas, dat in een met de Eredivisie te vergelijken competitie speelt, nu naar United kan. Dat is een wel héél, héél grote stap." De Deen denkt dat Weghorst de stap in mentaal opzicht aankan. "Maar voetballend... In dat licht vind ik het een opvallende move van Ten Hag."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #DoneDeal de podcast (@donedealpodcast)