Meijer niet onder de indruk: 'We gaan wel even zitten voor een kopje koffie'

Meijer niet onder de indruk: 'We gaan wel even zitten voor een kopje koffie'

15-01-2023 15:54 Laatste update: 15:58
65

NEC-trainer Rogier Meijer heeft gereageerd op de rode kaart van Oussama Tannane. De trainer is niet onder de indruk en gaat deze week om de tafel met de aanvaller. 

Na 23 minuten maakte Tannane een slaande beweging. Hoewel Maximilian Wittek zich aanstelde, kreeg hij rood en moest hij er van af. "Het moment zelf heb ik nauwelijks gezien. Ik sta er 60 meter vandaan. Er is een opstootje en dan komt hij in de situatie dat Makkelie rood kan geven, Dat was niet slim. Een verklaring voor de actie van Tannane heb ik verder niet", zegt hij na afloop op de persconferentie geciteerd door De Gelderlander.

Na de wedstrijd bood Tannane zijn excuses aan, maar zo makkelijk komt hij er niet van af bij Meijer. "We gaan komende week wel even zitten voor een kopje koffie, maar er volgt geen disciplinaire straf. Ik vergeef hem wel, ja. Ik ben een vergevingsgezind mens."

"Het moment is gebeurd. Dan moeten wij handelen naar elf tegen tien. Ik vond ons met elf man beter dan Vitesse. Maar met tien man zijn we ook goed op de been gebleven", aldus Meijer.