Weghorst enorm gretig: 'Voelde dat ik nog niet klaar was in de Premier League'

Weghorst enorm gretig: 'Voelde dat ik nog niet klaar was in de Premier League'

16-01-2023 21:09 Laatste update: 21:12
9

Wout Weghorst staat te popelen om uit te komen voor Manchester United. De spits, die afgelopen weekend werd gepresenteerd bij de Engelse grootmacht, heeft het gevoel dat hij nog lang niet klaar is in de Premier League

In de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 stapte Weghorst over van VfL Wolfsburg naar Burnley. Na twintig PL-duels en twee doelpunten degradeerde hij. "Ik voelde dat ik nog niet klaar was in de Premier League. Het pakte niet uit zoals ik hoopte en ik ben heel erg gretig om mezelf nu te laten zien. Ik wil het team helpen", aldus de aanvaller in een interview op de clubsite van United. 

Wedden

Meer odds

De situatie bij United is wezenlijk anders dan een jaar terug bij Burnley, waar hij streed om lijfsbehoud. "We zijn op de goede weg. De laatste paar maanden is het hier alleen maar heel positief. Daar wil ik aan bijdragen met doelpunten. Ik ben een spits en elke spits weet dat je leeft voor het maken van goals."

Komende woensdag kan de Oranje-international debuteren voor The Red Devils. Dan staat het duel met Crystal Palace op het programma. Afgelopen zondag, daags na de overwinning op aartsrivaal Manchester City (2-1), stond hij voor het eerst op het trainingsveld.