'Strijd om Mijnans: Feyenoord wil niet opbieden tegen andere clubs'

'Strijd om Mijnans: Feyenoord wil niet opbieden tegen andere clubs'

29-01-2023 07:23 Laatste update: 10:09
124

Feyenoord is niet de eerste club die een bod wil uitbrengen op Sven Mijnans. Sparta ontving al voorstellen uit binnen- en buitenland voor de 22-jarige middenvelder, weet het Algemeen Dagblad.

Het is zeer de vraag of Mijnans na 31 januari nog op Het Kasteel te bewonderen valt. Technisch manager Gerard Nijkamp van Sparta bevestigde dat hij in afwachting is van een officieel bod van Feyenoord, maar meerdere clubs gingen de Eredivisie-koploper dus al voor. Het AD meldt dat er 'veel aanbiedingen' zijn voor de aanvallende middenvelder.

Volgens 1908.nl is Feyenoord niet van plan om tegen andere clubs op te gaan bieden. Thomas van den Belt zou bovendien nog altijd hoger op het wensenlijstje staan. Zaterdag werd al duidelijk dat de Rotterdammers ook achter de middenvelder van PEC Zwolle aanzitten.

Sparta nam Mijnans in 2018 over van de amateurs van vv Spijkenisse. De Jong Oranje-speler was dit seizoen goed voor drie goals en vijf assists in achttien duels. Zijn contract op Spangen loopt nog door tot medio 2024.