Twente niet onder de indruk van Feyenoord: 'Ben ik teleurgesteld over'

Twente niet onder de indruk van Feyenoord: 'Ben ik teleurgesteld over'

31 januari - 19:31 Laatste update: 21:22
271

Feyenoord deed in januari meerdere vergeefse pogingen voor FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Technisch directeur Jan Streuer heeft kritiek op de handelswijze van Feyenoord.

Deze week deed Feyenoord een ultieme poging met een bod van acht miljoen euro, maar Twente bleef bij het oorspronkelijke standpunt en hield Zerrouki in Enschede. "Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt één van onze beste spelers nog van de hand te doen", begint Streuer in gesprek met TC/Tubantia.

"Wat moeten wij dan? Je kunt geen kant meer op en dan zitten wij met een megagrootprobleem, terwijl we net op de helft van het seizoen zitten", vervolgt Streuer. Twente staat vijfde in de Eredivisie. "Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen."

"Ik ben er wel teleurgesteld over dat ze tot de laatste dag het hoofd van die jongen op hol hebben gebracht", zegt Streuer. "Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om door te pakken. In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie