'PSG dreigt nu ook Messi te moeten missen in absolute Champions League-kraker'

'PSG dreigt nu ook Messi te moeten missen in absolute Champions League-kraker'

09-02-2023 20:54 Laatste update: 10-02-2023 13:53
41

Paris Saint-Germain leeft met serieuze kopzorgen toe naar de Champions League-clash met Bayern München. Kylian Mbappé moet de kraker al laten schieten, terwijl Lionel Messi nu ook niet van de partij dreigt te zijn. Dat melden L'Équipe en RMC Sport.

Messi raakte woensdag geblesseerd in een bekerduel met Olympique Marseille. Franse media weten nu te melden dat de wereldkampioen met hamstringklachten kampt. De competitiewedstrijd tegen AS Monaco van komend weekend laat Messi sowieso schieten, terwijl hij ook een serieus vraagteken is voor de clash met Bayern. PSG blijft echter vertrouwen houden dat de Argentijn gewoon van de partij zal zijn.

Als Messi toch niet kan spelen in de Champions League, dan zou dat uiteraard een enorme klap zijn voor PSG. Naast de linkspoot is Mbappé namelijk ook niet beschikbaar in de eerste ontmoeting met Bayern. Hij viel recent uit met een dijbeenkwetsuur. PSG en Bayern staan op dinsdag 14 februari al tegenover elkaar in Parijs. De return in Duitsland wordt drie weken later afgewerkt.