Advocaat geheimzinnig: 'Doe dit voor ADO, zou ik voor nog één andere club doen'

Advocaat geheimzinnig: 'Doe dit voor ADO, zou ik voor nog één andere club doen'

09-02-2023 23:57
35

Dick Advocaat vindt dat ADO Den Haag onverdiend naar de kwartfinale van de KNVB Beker gaat. Desondanks is De Kleine Generaal blij met de overwinning op Go Ahead Eagles. Advocaat is ook geheimzinnig over een andere club die hij nog uit de brand zou willen helpen.

ADO was donderdagavond de mindere partij, maar het versloeg Go Ahead wel met 1-0 in de beker. "Dit was een hele moeilijke wedstrijd", reageert Advocaat bij ESPN. "We hebben heel hard gewerkt en een beetje veel geluk gehad. Zo kun je ook wedstrijden winnen, toch? Go Ahead heeft echte een goede ploeg. En dan was nog niet eens iedereen erbij vandaag. Sinds afgelopen weekend spelen ze in een 4-2-2-2-systeem en dat is verdomd moeilijk om tegen te spelen."

Go Ahead had eigenlijk nog recht op een penalty, zo oordeelt Advocaat ook bij het zien van de beelden. "Het is jammer dat jullie niet zo fanatiek waren toen onze vriend Verheydt eruit werd gestuurd tegen NAC. Maar dit is inderdaad een penalty, eens. Dat was niet zo handig, dan. Maar ze hebben genoeg kansen gehad om de goal te maken, dus dan kun je niet de scheidsrechter de schuld geven."

De 75-jarige Hagenaar wordt er door verslaggever Hans Kraay junior mee geconfronteerd dat hij veel plezier lijkt te hebben in zijn werk bij ADO. "Dit heb ik echt gedaan voor ADO. Misschien zou ik dit voor nog één club doen. Welke dat is? Dat zeg ik niet, haha. Ik zou dit doen voor ADO en nog een club", besluit Advocaat geheimzinnig.