'Meer details over Ihattaren: linkspoot verdacht van mishandeling ex-vriendin'

'Meer details over Ihattaren: linkspoot verdacht van mishandeling ex-vriendin'

13-02-2023 15:48
299

De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad hebben extra details naar buiten gebracht over de arrestatie van Mohammed Ihattaren. Ihattaren wordt verdacht van mishandeling van zijn ex-vriendin, terwijl de linkspoot vrijaf kreeg van Juventus

Bronnen dicht bij het onderzoek melden aan De Telegraaf dat Ihattaren vastzit omdat hij wordt verdacht van mishandeling. In september van vorig jaar maakte Ihattaren nog bekend dat hij het huwelijksboodje in zou stappen met TikTok-ster Yasmine. De post is inmiddels echter verwijderd en de twee zouden nu uit elkaar zijn.

De politie heeft Ihattaren zondag in Amsterdam aangehouden toen hij jarig was, terwijl zijn huis een dag later doorzocht is. Op de huisdeur van Ihattaren hangt nu een opvallend plakkaat, waarop staat dat de bewoner zijn huissleutels kan ophalen op een politiebureau. Ondertussen zit de aanvaller annex middenvelder nog steeds vast, terwijl hij al verhoord is.

Ihattaren is nu weer speler van Juventus, nadat zijn huurperiode bij Ajax ten einde is gekomen. In Italië heeft de jeugdinternational zijn gezicht echter weinig laten zien: hij heeft van de club vrijaf gekregen om in Nederland te verblijven, zo weet het ED. Afgelopen winter mocht Ihattaren nog hopen op een overstap naar het Midden-Oosten, maar dat kwam niet van de grond.