Telegraaf: ex-vriendin van Ihattaren wilde aangifte tegen linkspoot intrekken

Telegraaf: ex-vriendin van Ihattaren wilde aangifte tegen linkspoot intrekken

14-02-2023 13:22
177

TikTok-ster Yasmine heeft geprobeerd om haar aangifte tegen Mohammed Ihattaren in te trekken, zo meldt De Telegraaf dinsdag. Ihattaren zit momenteel vast op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin.

Ihattaren en Yasmine maakten vorig jaar bekend dat ze in het huwelijksbootje zouden stappen. Niet lang daarna gingen ze uit elkaar, maar daarna zouden ze het samen weer hebben geprobeerd. Afgelopen weekend ging het vermoedelijk echter mis in de woning van Ihattaren. De speler van Juventus zou Yasmine daar hebben mishandeld. In de nacht van zaterdag op zondag ging de vrouw naar het politiebureau om aangifte te doen tegen Ihattaren.

Volgens De Telegraaf heeft Yasmine geprobeerd om haar aangifte in te trekken. Het Openbaar Ministerie kan Ihattaren echter ook zonder aangifte vervolgen, zo zegt een justitiewoordvoerder. Het zou dus geen invloed hebben op het strafrechterlijke proces. Dinsdag wordt besloten of Ihattaren wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die kan beslissen of de voetballer langer vast moet blijven zitten.