Mbappé optimistisch ondanks nederlaag: 'Zaak dat iedereen nu goed eet en slaapt'

Mbappé optimistisch ondanks nederlaag: 'Zaak dat iedereen nu goed eet en slaapt'

15-02-2023 07:20 Laatste update: 08:31
26

Kylian Mbappé heeft er ondanks de nederlaag tegen Bayern München (0-1) vertrouwen in dat Paris Saint-Germain zich gaat plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. De Franse aanvaller geeft zijn medespelers een tweetal belangrijke tips mee in aanloop naar de return.

PSG kwam snel na rust op achterstand door een doelpunt van Kingsley Coman. Mbappé, die na een uur spelen binnen de lijnen werd gebracht, zag nog twee doelpunten worden afgekeurd. "We moeten het einde onthouden. We hebben een achterstand, maar we hebben gezien dat we in staat zijn om het ze moeilijk te maken", aldus Mbappé na afloop in gesprek met Canal+

De Parijzenaars reizen op 8 maart vol vertrouwen af naar München voor de return. "We gaan daarheen om ons te plaatsen. Het is nu zaak dat onze speler in goede staat zijn voor de return, dat iedereen goed eet en slaapt. Als we onze ploeg compleet hebben, zullen zij het niet gemakkelijk krijgen."

Voordat PSG en Bayern elkaar opnieuw treffen, speelt de Franse landskampioen nog twee competitieduels. Komende zondag staat het thuisduel met Lille OSC op het programma en op 26 februari gaat PSG op bezoek bij Olympique Marseille.