Labyad geeft zijn jawoord: FC Utrecht-terugkeer is aanstaande

Labyad geeft zijn jawoord: FC Utrecht-terugkeer is aanstaande

17-02-2023 16:34
101

Tim van Duijn

FC Utrecht heeft goede hoop dat Zakaria Labyad snel gaat tekenen. De aanvaller heeft zijn jawoord gegeven en ondergaat op korte termijn de medische keuring, waarna hij zijn handtekening kan zetten onder een contract in de Galgenwaard.

Dat Utrecht en Labyad open stonden voor een terugkeer was al langer duidelijk. Hij trainde de afgelopen drie maanden in de Domstad om weer fit te worden, nadat hij bij Ajax een zware blessure had opgelopen. Het contract van Labyad bij Ajax liep afgelopen zomer af en werd niet verlengd.

Wedden

Meer odds

Alle seinen staan inmiddels op groen voor een terugkeer bij Utrecht. Utrecht hoopt de keuring en het papierwerk snel af te ronden, waarna Labyad kan tekenen.

Voor Labyad wordt het zijn tweede periode bij Utrecht, de club die hij van 2016 tot 2018 ook al diende. Hij werd daarna verkocht aan het Ajax van Erik ten Hag voor een bedrag van om en nabij de zes miljoen euro. Ten Hag en Labyad kenden elkaar vanuit hun Utrecht-periode, maar in Amsterdam had hij een minder aansprekende rol.