Ramselaar is na tien maanden terug bij FC Utrecht: Ik voelde de waardering

Ramselaar is na tien maanden terug bij FC Utrecht: "Ik voelde de waardering"

19-02-2023 17:48
18

Bart Ramselaar heeft na tien maanden zijn rentree gemaakt in het betaalde voetbal. Op 9 april 2022 speelde de middenvelder van FC Utrecht voor het laatst een wedstrijd, waarna hij geblesseerd raakte. Ramselaar mocht tegen PSV invallen.

Het publiek in de Galgenwaard ging staan voor Ramselaar, die het applaus wel kon gebruiken. "Heel fijn. Ik voelde de waardering en ben blij om na zolang weer op het veld te staan. Revalideren is niet leuk, want ik ben liefhebber en wil gewoon op het veld staan. Toekijken, niets kunnen doen, het team niet kunnen helpen.. Dit is een heel mooi moment voor mij. Na de operatie duurde het heel lang, maar de laatste maanden velde ik me goed. Vandaag was eindelijk de dag", vertelt Ramselaar bij ESPN.

Met Ramselaar heeft Utrecht één duidelijk doel in zicht. "Wij willen Europees voetbal halen, via welke weg dan ook. In de beker spelen we thuis tegen Spakenburg, maar die staan daar niet voor niets, zo gaan we er ook in. Het winnen van de beker is de snelste weg naar Europa, dus daar gaan we voor."

Wedden

Meer odds