'Ik heb als manager niet genoeg gedaan bij deze club om het vertrouwen te winnen'

'Ik heb als manager niet genoeg gedaan bij deze club om het vertrouwen te winnen'

27-02-2023 07:13
21

Graham Potter voelt dat hij nog niet het vertrouwen van Chelsea-eigenaar Todd Boehly heeft kunnen te verdienen. De coach neemt zijn verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten, nadat er ook werd verloren van stadsgenoot Tottenham Hotspur.

De 2-0 verliespartij tegen Tottenham was de volgende klap voor The Blues. Sinds 3 november wisten Potter en zijn team maar twee wedstrijden te winnen. De coach verschijnt teleurgesteld voor de camera van Sky Sports. "Het is niet goed genoeg voor deze club en dus neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor die resultaten. Het is niet goed genoeg voor Chelsea. Op dit moment lijden we en dat is mijn verantwoordelijkheid", aldus Potter.

Wedden

Meer odds

Potter kreeg een flinke berg versterkingen mee van eigenaar Todd Boehly, maar wist hier niet mee te presteren. Hierdoor raakt zijn positie bij de club in gevaar, wat overigens terecht is volgens de oefenmeester. "Ik heb niet genoeg gedaan bij deze club om te goeder trouw te zijn. Mijn focus ligt op de volgende wedstrijd tegen Leeds en daar zal ik aan denken. We moeten een goed gevoel krijgen en een goede wedstrijd spelen."