Slot zoekt geen excuses in druk programma Feyenoord: 'Verwacht dezelfde energie'

Slot zoekt geen excuses in druk programma Feyenoord: 'Verwacht dezelfde energie'

28-02-2023 18:12
69

Arne Slot is van mening dat zijn spelers ook in de KNVB beker hetzelfde moeten brengen als in de competitie. Zijn ploeg Feyenoord speelt woensdag tegen SC Heerenveen voor een plek bij de laatste vier in het bekertoernooi.

"Ik verwacht van mijn spelers ook woensdag weer dezelfde energie van de laatste weken", vertelt Slot op de website van Feyenoord. Slot vertelt dat hij zeer tevreden is over de manier waarop zijn ploeg manifesteert in de laatste wedstrijden. Voor Feyenoord is het moeilijk om alle ballen omhoog te houden, omdat de ploeg nog op drie vlakken in de race is voor de prijzen. De Rotterdammers spelen zes wedstrijden in de komende drie weken.

Feyenoord kent in SC Heerenveen wel een sterke tegenstander. In de eerdere ontmoeting twee weken geleden wonnen de Rotterdammers met 1-2. Afgelopen weekend verloor de ploeg van trainer Kees van Wonderen met 1-4 van RKC Waalwijk. "Die uitslag gaf een vertekend beeld. Het is opnieuw een geduchte tegenstander voor ons, zeker ook omdat ze het ons dit seizoen al twee keer erg lastig hebben gemaakt."