Meijer en NEC blijkt geslaagd huwelijk: grote kans op contractverlenging

Meijer en NEC blijkt geslaagd huwelijk: grote kans op contractverlenging

03-03-2023 15:27
13

Rogier Meijer en NEC Nijmegen hopen binnenkort een extra jaar aan hun samenwerking te plakken. De coach uit Doetinchem heeft positieve gesprekken gehad met de club, waar verwacht wordt dat Meijer net als vorig seizoen, zijn contract met een jaar wil verlengen.

In januari en in deze week vonden er al een tweetal gesprekken plaats tussen NEC en Meijer, waarin de gemoederen positief waren. De Gelderlander meldt dat onderhandelingen over een nieuw contract binnenkort geschieden. Technisch directeur Carlos Aalbers verwacht dat hetzelfde scenario voor zal komen als vorig jaar, toen zijn voorganger Ted van Leeuwen het contract van Meijer verlengde met een seizoen wist op te rekken.

Het feit dat NEC hoopt op een verlengde samenwerking met Meijer komt niet uit het niets vallen. De coach levert een fantastische prestatie voor de club uit Nijmegen, die in 2021 onder zijn leiding promoveerde naar de Eredivisie. De hoofdtrainer is bezig aan zijn derde jaar voor de Nijmegenaren en heeft uitzicht op een plek in de play-offs voor Europees voetbal. Zijn team bevindt zich op de negende plaats van de competitie met dertig punten.