Concurrentie voor De Ligt en Blind: Bayern-verdediger terug op trainingsveld

Concurrentie voor De Ligt en Blind: Bayern-verdediger terug op trainingsveld

09-03-2023 17:13 Laatste update: 18:41
13

Lucas Hernández is hard op weg om zijn rentree te maken bij Bayern München. De vleugelverdediger raakte tijdens het eerste groepsduel van Frankrijk tegen Australië op het WK in Qatar ernstig geblesseerd. 

Donderdag verscheen Hernández weer op het trainingsveld van Bayern, dat woensdagavond Paris Saint-Germain uitschakelde in de Champions League. De 27-jarige linksback scheurde in november zijn kruisband af. De verwachtingen waren dat Hernández dit seizoen niet meer terug zou keuren, maar de revalidatie verloopt voorspoediger dan aanvankelijk werd gedacht.

Wedden

Meer odds

De zware blessure van Hernández, die tot 2024 onder contract staat in Duitsland, zorgde er voor dat Bayern afgelopen winter aanklopte bij Daley Blind. De Nederlander wordt de restant van het seizoen gehuurd door de Duitse grootmacht. 

Het is nog niet duidelijk wanneer Hernández weer wedstrijdminuten gaat maken. Komende zaterdag kan de ploeg van trainer Julian Nagelsmann weer aan de bak. Dan staat het thuisduel met Augsburg op het programma.