Ontspoorde Fortuna-trainer Velázquez op schopstoel: 'Burak Yilmaz is het beu'

Ontspoorde Fortuna-trainer Velázquez op schopstoel: 'Burak Yilmaz is het beu'

12-03-2023 11:10
126

Julio Velázquez zit door zijn opmerkelijke gedrag op de schopstoel bij Fortuna Sittard. Dat weet Hans Kraay. Volgens hem raakt het geduld van sterspeler Burak Yilmaz op.

Bij de 0-2 van FC Twente tegen Fortuna Sittard sloegen de stoppen door bij Velázquez. Het was verre van de eerste keer dat de heetgebakerde Spanjaard, die de dug-out bijna doormidden sloeg en de iPad-installatie omver smeet, zichzelf én Fortuna voor schut zette.

Wedden

Meer odds

Kraay ergert zich groen en geel en verwacht dat Velázquez spoedig op de blaren moet zitten. "Weinig mensen beseffen dit: Burak Yilmaz staat er heel, heel goed op bij Fortuna. Hij is een loyale, rustige man en hij ziet dit ook. Als Velázquez nog twee keer verliest, is hij weg. Ook Yilmaz is dit gedrag beu."

Mario Been wist niet wat hij zaterdagavond zag. "Ik heb nog nooit een trainer zo gek zien doen. Echt nog nooit van m'n leven." Dirk Kuyt denkt er ook het zijne van. "Ik vind dit wel iets te extreem", zegt hij met gevoel voor understatement. "Op deze manier zou ik het niet doen."