'Feyenoord-spelers dienden Klaassen van repliek: 'Wat lul jij nou joh''

'Feyenoord-spelers dienden Klaassen van repliek: 'Wat lul jij nou joh''

20 maart - 12:03 Laatste update: 13:00
327

Davy Klaassen is zondag voor aanvang van de wedstrijd op zijn plek gezet door een aantal spelers van Feyenoord, meldt 1908.nl. Een aantal spelers van Feyenoord zouden de middenvelder eraan hebben herinnerd dat hij op de bank begon tijdens de Klassieker.

Klaassen zou in de spelerstunnel een aantal opbeurende woorden hebben geroepen richting zijn ploeggenoten. "Kom op Ajax. Dit is de kampioenswedstrijd." De spelers van Feyenoord konden dit ook horen en besloten daarop te reageren. "Wat lul jij nou joh. Je zit op de bank", zeiden enkele Feyenoord-spelers naar verluidt. Om welke spelers het gaat, is onbekend.

Orkun Kökcü wilde na de wedstrijd ook nog wat kwijt over de bravoure van Ajax voor aanvang van de Klassieker. "Ik was er persoonlijk wel klaar mee, dat ze altijd praten voor de wedstrijden en denken dat ze de beste zijn. Wij hebben laten zien vandaag dat we het op het veld oplossen. Geen woorden maar daden, dat is Feyenoord", kwam de aanvoerder met een vlammend betoog voor de camera’s van ESPN.