Oranje-MVP Memphis moet Koeman helpen tegen Fransen: hoge odd voor schot op doel!

Oranje-MVP Memphis moet Koeman helpen tegen Fransen: hoge odd voor schot op doel!

24-03-2023 18:45 Laatste update: 18:45

ADVERTORIAL – Vrijdagavond staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatiereeks op het programma. Oranje neemt het op tegen niet de minste tegenstander: Frankrijk wacht in het Stade de France. Memphis Depay is hard nodig om de ploeg van bondscoach Ronald Koeman een handje te helpen. De MVP van Oranje is dan ook de Uitblinker bij Unibet.

De odd

Van Memphis en Koeman is uit de eerste periode van laatstgenoemde gebleken dat ze twee handen op één buik zijn. De bondscoach geeft de aanvaller van Atlético Madrid een vrije rol als spits in zijn elftal, wat al vaak genoeg tot rendement heeft geleid. De Oranje-vedette staat dan ook niet voor niets op 43 goals en is op jacht om de all-time topscorerstitel van Robin van Persie (50 treffers) over te nemen.

Normaal gesproken krijg je voor een schot op doel van Memphis 1.71 bij Unibet, maar vrijdagavond staat er een verhoogde quotering van 2.50 voor je klaar. De odd is voor zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar en ouder. Het maximale bedrag dat je kan inzetten is €25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.