Bellingham tegenover Bayern: tiener kan zich onderscheiden in Bundesliga-kraker

Bellingham tegenover Bayern: tiener kan zich onderscheiden in Bundesliga-kraker

01-04-2023 15:00

ADVERTORIAL - Na de interlandbreak zit de zaterdag weer vol toppers in de Europese competities. In Duitsland komen Bayern München en Borussia Dortmund elkaar tegen. Bij Die Schwarzgelben blijft Jude Bellingham zich profileren. De negentienjarige middenvelder waagt zich graag aan een schot en bookmaker Unibet heeft daar fraaie odds voor staan.

Bellingham staat al jaren te boeken als hét talent in Engeland en die reputatie heeft de middenvelder meer dan waargemaakt. De tiener maakte een sterke indruk op het WK met de Engelse nationale ploeg en blijft ook bij Dortmund, dat nu zelfs koploper is in de Bundesliga, van grote waarde zijn. Bellingham schiet als middenvelder gemiddeld 1.9 keer per wedstrijd en mag zich zaterdag tegen Bayern van zijn beste kant laten zien.

Weet de Engelsman twee keer te schieten tegen Der Rekordmeister? Bij bookmaker Unibet pak je dan 2.85 keer je inzet! Bayern speelt de eerste wedstrijd onder manager Thomas Tuchel, die zijn spelers graag laat aanvallen. Hierdoor denken wij dat voor Dortmund ook de nodige ruimtes gaan ontstaan, waar Bellingham gebruik van kan maken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.