Zou contract van Van Bommel eerder vandaag dan morgen verlengen

"Zou contract van Van Bommel eerder vandaag dan morgen verlengen"

05-04-2023 14:30 Laatste update: 18:08
12

Mark van Bommel is een schot in de roos voor Royal Antwerp. Dat ziet ook Aad de Mos, die wel hoopt dat hij niet dezelfde fouten maakt als bij PSV. 

"Van Bommel is een hele goeie trainer. Hij leest voetbal en is tactisch zeer sterk", aldus De Mos bij Het Laatste Nieuws. "Het is misgegaan bij PSV omdat Mark de hele club naar zijn hand wilde zetten. Vandaar zijn bijnaam 'De Poetin van de Herdgang'. Als Van Bommel met de ploeg een buitenlandse wedstrijd heeft, wil hij zelf de reis en het hotel kunnen regelen. Láát het. Daar zijn al die mannetjes in zwart trainingspak op de ploegfoto voor."

Verder heeft De Mos niets dan lof voor zijn landgenoot, hij adviseert Antwerp dan ook om zo snel mogelijk te verlengen met Van Bommel. "Van Bommel wint tot dusver met Antwerp nagenoeg al zijn referentiematchen – onder meer de terugwedstrijd in de beker tegen Union. Zo ben ik als trainer ook gestart. Als ik Paul Gheysens (eigenaar Antwerp, red.) was, ik zou het contract van Van Bommel eerder vandaag dan morgen verlengen."

Antwerp staat momenteel op de derde plaats in de Jupiler Pro League. Zondagmiddag speelt het om 16.00 uur tegen Cercle Brugge.