Frustratie bij Barça na Clásico: 'Ik liet me gaan, hij wilde z'n mond niet houden'

Frustratie bij Barça na Clásico: 'Ik liet me gaan, hij wilde z'n mond niet houden'

06-04-2023 11:55
64

Vinícius Junior zorgt met zijn gedrag in El Clásico (0-4) voor veel frustratie bij FC Barcelona. Verdediger Ronald Araújo belandde in een verhit moment met de Real Madrid-aanvaller en is de houding van de Braziliaanse aanvaller zat.

Woensdagavond beet Araújo van zich af en pakte hij de Braziliaan flink aan met een forse duw. "Ik liet me even gaan, omdat hij constant bleef praten. Hij is een geweldige voetballer, maar moet zich meer focussen op het spelletje. Het is beter voor hem als hij zich daarmee bezighoudt. Ik heb altijd respect voor iedereen, maar vanavond liet ik me gaan omdat hij zijn mond niet wilde houden en naar iedereen keek", zegt de Uruguayaan tegen AS.

Wedden

Meer odds

De Barcelona-spelers dropen teleurgesteld van het veld af nadat ze met 0-4 van hun gedoodverfde rivaal verloren en dus uitgeschakeld werden uit de Copa del Rey. "We zijn verdrietig. We wilden graag op jacht naar een nieuwe prijs, maar waren het helemaal kwijt na de 0-2", aldus Araújo. "We speelden goed in de eerste helft, totdat Real in de omschakeling toesloeg. We moeten onszelf weer oprapen en volledig voor La Liga gaan. Dat is het belangrijkste nu."

In La Liga heeft Barcelona een voorsprong van twaalf punten op De Koninklijke