Toornstra denkt nog wel eens aan vertrek bij Feyenoord: 'Gaat wel door je hoofd'

Toornstra denkt nog wel eens aan vertrek bij Feyenoord: 'Gaat wel door je hoofd'

06-04-2023 17:17
40

Jens Toornstra heeft ondanks het topseizoen van Feyenoord nog geen spijt van zijn vertrek afgelopen zomer. De middenvelder kon nog een seizoen in Rotterdam blijven, maar hij besloot naar FC Utrecht te gaan voor meer speeltijd. Zijn sportieve doelen liggen nu dan ook bij die club.

"Af en toe gaat het wel door je hoofd ja", vertelt Toornstra na een vraag van ESPN over Feyenoord. "Maar dan weet je ook dat je waarschijnlijk niet alles had gespeeld. Voelt dat dan hetzelfde is de vraag. De kern van mijn beslissing is wel de speeltijd geweest. Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze, want ik speel hier iedere week. Iedereen wil natuurlijk een succesvol seizoen als je die overstap maakt, maar dat is het tot nu toe nog niet helemaal."

FC Utrecht staat op dit moment zevende in de Eredivisie met vier punten voorsprong op naaste belager RKC Waalwijk. Toornstra speelde al in 27 wedstrijden mee en scoorde twee keer. De middenvelder denkt in ieder geval dat de domstedelingen nog alles om voor te spelen. "We kunnen zeker nog voor een hogere plek strijden en de play-offs is dan het doel. Wellicht kunnen we nog Europa in."