'Bijzonder incident bij Juventus: wereldkampioen gaat tekeer tegen Allegri'

'Bijzonder incident bij Juventus: wereldkampioen gaat tekeer tegen Allegri'

11-04-2023 12:38
14

Leandro Paredes kreeg het maandagochtend op de training van Juventus aan de stok met coach Massimilano Allegri. De Argentijnse middenvelder is gefrustreerd vanwege zijn gebrek aan speelminuten in Turijn en verliet het trainingscentrum vroegtijdig, meldt La Gazzetta dello Sport.

De spanning tussen Allegri en Paredes liep naar verluidt flink op tijdens de open training richting het aankomende Europa League-duel met Sporting Portugal. De Argentijn stormde de kleedkamer in en barstte een paar minuten later in woede uit tegenover zijn coach. Naast de driehonderd supporters die aanwezig waren, zag een groot deel van de Juventus-selectie hoe de middenvelder zijn frustratie uitte over zijn gebrek aan speeltijd. Paredes ontbrak later op de dag bij de lunch van de Juventus-selectie.

Paredes wordt dit seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Doordat Juventus is uitgeschakeld in de Champions League, zijn ze niet langer verplicht om de optie tot koop te lichten. Onder meer transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Paredes na dit seizoen terugkeert naar Parijs. De 21-jarige Enzo Barrenechea krijgt steeds vaker de voorkeur van Allegri. De Argentijnse WK-winnaar heeft nog maar 170 minuten gespeeld sinds februari.