Van Hanegem droomt van Feyenoord-versterking: 'Zou hem ophalen op Schiphol'

Van Hanegem droomt van Feyenoord-versterking: 'Zou hem ophalen op Schiphol'

15-04-2023 08:55
98

Willem van Hanegem hoopt op een terugkeer van Georginio Wijnaldum bij Feyenoord. De 32-jarige Oranje-international stapte donderdag als speler van AS Roma het veld op in De Kuip.

Feyenoord was in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League met 1-0 te sterk voor de Italianen. Van Hanegem analyseert aanvankelijk het optreden van Mats Wieffer. "De laatste wedstrijden is hij wat minder. Hij moet leren om in een hoger tempo te spelen en sneller te kijken. Dat had hij, maar in een laag tempo. Zodra het tempo omhoog gaat, begint hij met de bal te lopen."

Wedden

Meer odds

Vervolgens komt Wijnaldum ter sprake in de Willem&Wessel podcast van het Algemeen Dagblad. "Toen Wijnaldum erin kwam, zag je dat Wieffer bij hem ging staan. Het vervelende was dat Wijnaldum heel weinig ballen kreeg. Ze spelen hem niet aan. Misschien moeten ze aan hem wennen. Wieffer moest kort op Wijnaldum spelen, maar daar had hij weinig aan."

"Misschien moet Wijnaldum daar wel weg. Ik zou hem zo ophalen op Schiphol. Een geweldig ventje en een goede speler", meent Van Hanegem. Wijnaldum speelt op huurbasis voor AS Roma. I Giallorossi kan hem komende zomer definitief overnemen van Paris Saint-Germain, maar het is nog onduidelijk of de optie tot koop gelicht gaat worden.