De Jong en scoren tegen Ajax gaan hand in hand: check de hoge odd voor één goal!

De Jong en scoren tegen Ajax gaan hand in hand: check de hoge odd voor één goal!

23-04-2023 07:00 Laatste update: 12:20

ADVERTORIAL – Zondagmiddag staat de Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV op het programma. De twee clubs stonden dit seizoen al twee keer tegenover elkaar en daar speelde Luuk de Jong een belangrijke rol in. De spits is dan ook de uitblinker van Unibet. Speel mee met de verhoogde odd!

De Jong heeft een patent op scoren tegen Ajax

Ajax en PSV speelden dit seizoen al twee keer tegen elkaar. De Eindhovenaren waren twee keer de sterkste: in de Johan Cruijff Schaal (3-5) en in de Eredivisie (1-2). Tijdens de eerste wedstrijd fungeerde De Jong vooral als bliksemafleider, maar de wedstrijd daarna kwam de spits wel tot scoren. Na een puntgave voorzet wist hij bij de eerste paal binnen te tikken, waardoor de Eindhovenaren zegevierden in Amsterdam.

De odd

Unibet speelt in op een doelpunt van De Jong die het de kwakkelende verdediging van Ajax nog wel eens heel lastig kan gaan maken. Normaal gesproken krijg je voor een doelpunt van de spits 3.15, maar zondag is deze odd verhoogd naar liefst 4.50. Je kan maximaal €25 inzetten op de odd die beschikbaar is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.