Nederlands duo in schijnwerpers na bekerwinst met Toulouse: 'Gaat om grote clubs'

Nederlands duo in schijnwerpers na bekerwinst met Toulouse: 'Gaat om grote clubs'

04-05-2023 15:14 Laatste update: 15:19
16

Er is enorm veel beweging rond Toulouse-middenvelders Stijn Spierings en Branco van den Boomen. Laatstgenoemde wordt al serieus gevolgd door PSV, maar ook voor Spierings liggen er veel kansen. Dat laat zijn zaakwaarnemer Ali Dursun weten aan Voetbal International.

"Er is veel aan de hand rond Stijn", vertelt de bekende zaakwaarnemer Dursun. Hij behartigt ook van onder andere Frenkie de Jong en Donny van de Beek de belangen. "Voor Stijn hebben zich clubs uit Spanje, Italië, Turkije, Nederland en Engeland gemeld. Het gaat om grote clubs. Met alle respect, maar Stijn is op een leeftijd en op een punt in zijn loopbaan dat hij een echt grote stap kan en moet maken."

Spierings is op dit moment de vaste partner van Van den Boomen bij de bekerwinnaar van Frankrijk. Ook de Nederlanders Thijs Dallinga en Zakaria Aboukhlal spelen bij Toulouse, maar zij werden nog niet gelinkt aan een transfer. Spierings speelde in Nederland voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk. In het buitenland speelde hij voor het Bulgaarse Levski Sofia. Toulouse kocht hem voor 500.000 euro weg uit de Bulgaarse hoofdstad.