Wieffer en Feyenoord proosten: middenvelder zet krabbel onder nieuw contract

Wieffer en Feyenoord proosten: middenvelder zet krabbel onder nieuw contract

04-05-2023 18:52 Laatste update: 19:03
85

Mats Wieffer heeft zijn contract bij Feyenoord officieel verlengd met één jaar. De middenvelder, wiens langere verblijf in Rotterdam al eerder was aangekondigd, ligt nu tot medio 2027 vast.

Op de clubsite van Feyenoord is te zien hoe Wieffer zijn handtekening zet onder het nieuwe contract. Het is een grote erkenning voor de controleur, die Excelsior afgelopen zomer inruilde voor De Kuip. 

Onder trainer Arne Slot moest hij aanvankelijk wennen, maar na de blessure van collega-middenvelder Quinten Timber ging het allemaal heel snel. Hij veroverde een basisplaats en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis. In maart maakte hij ook zijn debuut voor Oranje, tegen Gibraltar.

Wieffer heeft dit seizoen ook al laten zien over een aardig rendement te beschikken. Zo gaf hij al zes assists en was hij drie keer trefzeker. Komende zondag kan hij zijn droomseizoen bij Feyenoord extra glans geven door kampioen te worden met de Rotterdammers. Daarvoor moet er gewonnen worden van Excelsior en is het afhankelijk van PSV, dat zaterdag punten moet verspelen bij Sparta.