'PSV mengt zich naast Feyenoord in strijd om Zerrouki en informeert bij FC Twente'

'PSV mengt zich naast Feyenoord in strijd om Zerrouki en informeert bij FC Twente'

05-05-2023 06:39 Laatste update: 06:54
179

PSV heeft het oog laten valen op Ramiz Zerrouki. Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren zien de middenvelder van FC Twente als mogelijke opvolger op het moment dat zowel Ibrahim Sangaré als Érick Gutierrez vertrekken. 

De Telegraaf meldt dat PSV inmiddels heeft geïnformeerd bij Twente, maar spreekt de verwachting uit dat er nog niet echt concreet zal worden doorgepakt, zolang Sangaré en/of Guttierez nog niet verkocht zijn. Daardoor heeft Feyenoord, wiens interesse momenteel concreter lijkt, 'een vrij speelveld' in de jacht op de handtekening van de 24-jarige middenvelder. 

Sangaré heeft een vaste vertrekclausule van 37 miljoen euro en wordt gelinkt aan een overstap naar de Premier League. Voor Guttierez, die onlangs zelf zijn vertrekwens kenbaar zou hebben gemaakt bij de club, is interesse vanuit Spanje. De kans lijkt dus aannemelijk dat ten minste één van de twee vertrekt, waardoor Zerrouki zomaar nadrukkelijker in beeld kan komen bij de bekerwinnaar. 

Zelf lijkt de Algerijns international echt behoefte te hebben aan een stap. Jan Streuer, de vertrekkend technisch directeur van Twente, liet donderdag in de #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, nog weten mee te werken aan een vertrek. "Deze speler moet deze zomer gewoon een transfer maken, zo simpel is het."