Duidelijke boodschap voor Feyenoord: Het zou mooi zijn als ik mag blijven

Duidelijke boodschap voor Feyenoord: "Het zou mooi zijn als ik mag blijven"

07-05-2023 14:27 Laatste update: 17:07
25

Sebastian Szymanski hoopt er na het winnen van de landstitel nog een jaar aan vast te plakken bij Feyenoord. Tien maanden geleden verhuisde hij van Rusland naar Rotterdam en daar heeft de Pool geen seconde spijt van gehad.

"De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig", zegt Szymanski tegen PANNA! Magazine over zijn overwegingen om voor Feyenoord te kiezen. "Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak."

Feyenoord huurt Szymanski van Dinamo Moskou en heeft een optie tot koop van tien miljoen euro. Het is de vraag of de Rotterdammers dat bedrag op tafel willen leggen. "Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven."

Szymanski (23) was dit seizoen goed voor negen goals en vier assists. Hij prijst de rol van Arne Slot in het Feyenoord-succes. "De trainer weet ons elke keer precies uit te leggen wat we moeten doen, zodat iedereen het begrijpt. Het zou top zijn als dat straks het kampioenschap oplevert. Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!