De Mos geeft PSV transferadvies: 'Als je ziet wat Ajax heeft betaald voor Bassey'

De Mos geeft PSV transferadvies: 'Als je ziet wat Ajax heeft betaald voor Bassey'

08-05-2023 13:51 Laatste update: 14:48
90

Aad de Mos voorziet PSV van transferadvies: Jarrad Branthwaite is het geld dubbel en dwars waard. Dat stelt de voormalige trainer in een video-item met het Eindhovens Dagblad.

De kans is groot dat Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez deze zomer gaan vertrekken, terwijl er nog twijfel bestaat over het aanblijven van Fábio Silva en Jarrad Branthwaite. De prijzige huurlingen van respectievelijk Wolverhampton Wanderers en Everton maken op De Mos een uitstekende indruk.

"Voor mij zijn Gerrit en Fábio levensgrote problemen", aldus De Mos. Branthwaite moet tien à vijftien miljoen euro kosten en Silva kost zeker niet minder. "Je weet wat je aan Gerrit hebt. Hij kan z'n waarde alleen nog maar verdubbelen. Ik zou niet twijfelen. Als je ziet wat Ajax heeft betaald voor Bassey (23 miljoen, red.) dan kun je dit voor hem zeker betalen."

"Fábio Silva is een ideale spits, die nog door kan groeien", gaat De Mos verder. "Het is een goudhaantje, ik zou hem absoluut behouden." Sangaré en Gutiérrez zullen PSV hoogstwaarschijnlijk verlaten. "Sangaré is natuurlijk interessant voor buitenlandse clubs én voor de portemonnee van PSV."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!