'PSG wil Neymar verkopen: Premier League-topclubs op het vinkentouw'

'PSG wil Neymar verkopen: Premier League-topclubs op het vinkentouw'

9 mei - 16:04
37

In navolging van Lionel Messi nemen ook de geruchten over een vertrek van Neymar bij Paris Saint-Germain toe. De Braziliaanse ster zou het voorbeeld van zijn Argentijnse vriend willen volgen, melden RMC Sport en UOL Esporte.

PSG staat open voor een vertrek van Neymar, die met een salaris van vijftig miljoen euro flink op de begroting drukt. De 31-jarige dribbelaar zag aanvankelijk geen heil in een transfer, maar is nu zelf ook van gedachten veranderd. Volgens RMC Sport trekt een terugkeer bij FC Barcelona hem wel aan, maar de Catalanen lijken geen actie te ondernemen. Vanuit de Premier League is er wél interesse.

Zowel het Franse als het Braziliaanse medium schrijft dat Manchester United, Chelsea en Newcastle United de situatie in de gaten houden. Vooral Todd Boehly, eigenaar van The Blues, zou de wereldster maar wat graag naar Stamford Bridge halen. Voor PSG is zowel een transfer als een huurdeal met optie tot koop bespreekbaar.

Neymar staat al sinds februari aan de kant met een enkelblessure. Dit seizoen lijkt hij niet meer in actie te komen. Hoewel de linksbuiten onder vuur ligt bij de PSG-fans, was hij in 29 officiële duels goed voor achttien treffers en zeventien assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s