'Seuntjens laat Twente links liggen en kiest voor avontuur bij andere subtopper'

'Seuntjens laat Twente links liggen en kiest voor avontuur bij andere subtopper'

09-05-2023 19:30 Laatste update: 21:43
124

Mats Seuntjens verruilt RKC Waalwijk in de zomer voor FC Utrecht. De aanvallende middenvelder leek hard op weg naar FC Twente, maar gaat trainer Joseph Oosting tóch niet volgen.

Volgens het Brabants Dagblad, dat zich baseert op betrouwbare bronnen, is de transfer al rond. Ook media als De Telegraaf en Voetbal International maken inmiddels melding van het nieuws. Seuntjens gaat in Utrecht een tweejarig contract tekenen. Het enige wat in de weg staat van de officiële bevestiging is de medische keuring.

RKC wist het afgelopen seizoen te stunten door Seuntjens aan te trekken. De speler wilde het plezier in voetballen weer ontdekken en dicht bij zijn broer Ralf zijn, die inmiddels genezen is van kanker. Seuntjens leverde in op zijn salaris en kon bij andere clubs meer verdienen. Onder meer AZ was geïnteresseerd en volgens De Telegraaf was de speler dicht bij een overstap naar FC Twente.

De Waalwijkers zijn bezig aan een sterk seizoen en dat is terug te zien in de leegloop van de club. Trainer Oosting gaat naar FC Twente, terwijl Saïd Bakari en Pelle Clement worden opgehaald door Sparta.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!