Pasveer legt uit waarom hij nog belangrijk denkt te kunnen zijn voor Ajax

Pasveer legt uit waarom hij nog belangrijk denkt te kunnen zijn voor Ajax

12-05-2023 20:07
25

Remko Pasveer denkt dat hij nog altijd van belang kan zijn voor Ajax. De 39-jarige doelman verlengde vrijdag zijn contract met nog een jaar, en ligt nu tot medio 2024 vast bij de Amsterdammers. 

Via de clubkanalen legt Pasveer uit waarom hij koos voor een contractverlenging bij Ajax. "Ik had het er toevallig nog over met Maarten Stekelenburg. Ik denk dat hij de eerste was die op 39-jarige leeftijd nog een contract tekende bij Ajax. Ik ben dan een mooie tweede."

"Ik heb er nog veel plezier in. Zeker bij deze club", vervolgt Pasveer. "Ik ben ooit begonnen omdat ik dit spelletje leuk vind, en dat vind ik nog steeds. Ik durf ook dingen te zeggen in de kleedkamer als dat nodig is, dus ik denk dat ik belangrijk kan zijn voor Ajax."

De Amsterdamse club beleeft een zeer matig seizoen, ziet ook Pasveer. "Mijn eerste jaar was een heel mooi en goed jaar. Dit jaar is het wisselvallig als club, volgend jaar willen we weer een goed jaar neerzetten. Daar wil ik deel van uitmaken. Dit is een gek seizoen, met een nieuwe trainer die ook weer wegging. Ik begon als basisspeler en nu ben ik tweede doelman. Het geeft een dubbel gevoel, maar mijn gevoel bij Ajax is altijd goed geweest. Wat dat betreft kijk ik uit naar volgend seizoen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!