Terug op het oude nest: RKC Waalwijk doet voor derde keer zaken met Sparta

Terug op het oude nest: RKC Waalwijk doet voor derde keer zaken met Sparta

15-05-2023 16:43
6

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Aaron Meijers. De verdediger komt transfervrij over van Sparta Rotterdam en gaat opnieuw samenwerken met trainer Henk Fraser. Meijers tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor een extra jaar. 

Meijers speelde tussen 2010 en 2012 ook al voor RKC. Na acht seizoenen ADO Den Haag vertrok bij naar Sparta. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is verheugd met de komst van de linkspoot. "We zijn verheugd dat Aaron op dit moment in zijn carrière kiest voor RKC Waalwijk. Aaron is met zijn ervaring een belangrijke aanwinst voor de club en binnen spelersgroep", zegt hij op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Na elf jaar is Meijers dus terug in Waalwijk. De verdediger speelde 75 duels voor RKC, alvorens hij vertrok naar ADO. Vanaf aankomend seizoen speelt hij dus weer voor de huidige nummer negen van de Eredivisie. Meijers is richting volgend seizoen de eerste versterking voor RKC. De Waalwijkers zagen Pelle Clement en Said Bakari al de omgekeerde weg, naar Sparta, bewandelen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!