'Bozenik krijgt plannen van Feyenoord te horen, Porto en Benfica kijken toe'

'Bozenik krijgt plannen van Feyenoord te horen, Porto en Benfica kijken toe'

21-05-2023 09:17 Laatste update: 09:44
43

Robert Boženík kan op zoek naar een nieuwe werkgever. De spits, die dit seizoen door Feyenoord wordt verhuurd aan Boavista, heeft van de landskampioen te horen gekregen dat hij zich niet hoeft te melden begin volgend seizoen. 

Dat meldt 1908. Feyenoord zou Boženík middels een tekstericht hebben laten weten dat hij niet terug verwacht wordt voor de voorbereiding op het seizoen 2023/24, zijn laatste contractjaar bij de club. 

Dit seizoen wordt de Slowaak verhuurd aan het Portugese Boavista, dat kampt met grote financiële problemen. De spelers, onder wie Boženík, zouden al drie maanden niet zijn uitbetaald. Het lijkt dan ook zeer onwaarschijnlijk dat Boavista de koopoptie van Boženík gaat lichten. 

De 23-jarige spits, dit seizoen goed voor twee doelpunten in 22 competitieduels, heeft over belangstelling echter niet te klagen. Zo zou Porto hem als een versterking voor de breedte zien en overweegt Benfica hem te strikken voor het B-team. Ook Famalicão zou oren hebben naar de spits, die bij Feyenoord nooit echt wist te overtuigen. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!